Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Walk in closet

garderobemannen, innredning, garderobeskap
garderobemannen
Garderobe, garderobemannen, innredning, buksehenger

Det er stadig flere som velger Walk in closet. Vi skreddersyr Walk in closet til dine behov, uansett romformasjon eller antall vegger du skal ha innredning på. Med et variabelt utvalg av innredningsløsninger og smarte oppbevaringsløsninger kan du få en optimal oversikt i din garderobe. Du velger selv uttrykket – enkelt eller elegant. Vi tegner uansett din Walk in closet i 3D slik at du kan se den slik den blir, før bestilling!

Du kan velge mellom to forskjellige farger på våre Walk in løsninger:

Hvit og Eik natur

 

Velg deg gjerne en skyvedørsfront for å stenge av inn til Walk in closet. Hva med å matche detaljer på skuffer med detaljer på skyvedørsfronten!
Garderobe-Mannens løsninger er utviklet med henblikk på å lette hverdagen, kort sagt gjøre det enklere, mer praktisk og samtidig stilfult.

VÅRE WALK IN CLOSETS

Skreddersydd for å oppfylle alle dine behov

Walk in closet, garderobemannen
Walk in closet, garderobemannen

WALK IN GARDEROBE

L Hjørne

Her viser vi eksempel på en L hjørneløsning med hyller, hjørnehyller, skuff med buet front, trådkurv, uttrekkbar skokurv, lavt og høyt heng.Innredningen er vist uten sokkelløsning og med topphylle.
Vårt fagpersonell bistår med idéer og inspirasjon, hjelper deg med ulike designforslag som tilpasses dine ønsker og behov. Vi tegner din garderobe i 3D slik at du kan se din garderobe slik den blir før bestilling!
Veiledende pris: 14 100,-

Walk in closet, garderobemannen

WALK IN GARDEROBE

U Hjørne

Ha innredning på 3 vegger for best mulig utnyttelse av rommet. Her viser vi hyller, hjørnehyller, skuff med buet front, trådkurv, utrekkbar skokurv og heng.
Innredningen er vist uten sokkelløsning og med topphylle.
Vårt fagpersonell bistår med idéer og inspirasjon, hjelper deg med ulike designforslag som tilpasses dine ønsker og behov.
Vi tegner din garderobe i 3D slik at du kan se din garderobe slik den blir før bestilling!

Veiledende pris: 17 490,-

Walk in closet

WALK IN GARDEROBE

L Hjørne

Her viser vi eksempel på en L hjørneløsning med hyller, skuff med vindu, trådkurv, uttrekkabar skokurv, bukseholder, høyt og lavt heng og uttrekkbart speil.
Innredningen er vist med sokkelløsning og topphylle.

Vårt fagpersonell bistår med idéer og inspirasjon, hjelper deg med ulike designforslag som tilpasses dine ønsker og behov.
Vi tegner din garderobe i 3D slik at du kan se din ønskegarderobe slik den blir før bestilling!

Veiledende pris: 25 650,-