Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Hvorfor skal du velge Garderobemannen?

Skreddersydde løsninger

Garderobe-Mannen er Norges ledende leverandør av måltilpassede skyvedørsgarderober.

Passer ditt budsjett

Vi har skyvedører og innredning i alle prisklasser. Ditt budsjett og smak bestemmer hvilken kombinasjon og materialer som er mulig.

Livstidsgaranti

Vi har livstidsgaranti på våre hjulsystem. Dette er for å gi deg som kunde en ekstra trygghet når du velger oss. Vi garanterer kvalitet.

Montering

Ønsker du full leveranse fra oss tilbyr vi også montering.

SKREDDERSYDD OG MÅLTILPASSET

Garderobemannen er ledende leverandør av skyvedører og innredningslønsinger i Skandinavia.
Uansett bolig, ønske om walk in closet eller en enkel skyvedørsløsning.
Anbefalt minimumsbredde på en skyvedør er 1 meter, da smalere løsninger reduserer tilgjengeligheten.
Utover dette kan du selv bestemme bredde og høyde på skyvedørsgarderoben (maks 5 meter høyde).
Vi har også standarddører og standardinnredninger med faste mål til fast lavpris – dersom du ikke har behov for en skreddersydd løsning.

DESIGN

Vi har mange valgmuligheter når det kommer til design på dine skyvedører. Du får mange ulike profiler og et stort utvalg av dører i glass, tre, speil, skifersten og dekorplater. Vårt store utvalg gjør det nesten ubegrenset å sette sitt personlige preg på skyvedørene. Velger du dekor som sprosser, signaturfelt eller rosefelt kommer du garantert til å få en skyvedørsgarderobe du kommer til å trives med i mange år.

TILPASSET DITT BUDSJETT

Vi har skyvedører og innredning i alle prisklasser. Fra den enkleste Stompadøren med hvit plate til den eksklusive Presidentdøren med et stort utvalg av fyll i speil, glass, tre, skifersten samt dekorplater. Innredninger har vi alt fra de enkleste tråkurvløsninger til den flotteste walk in garderoben.
Ditt budsjett og smak bestemmer hvilken kombinasjon og materialer som er mulig. Prat med en av våre selgere for en kostnadsfri konsultasjon. Selgeren hjelper deg med tips og råd utfra ditt busjett og dine ønsker. Vi har også standarddører og standardinnredning med faste mål til fast lavpris – om du ikke har behov for skreddersydde løsninger.

LIVSTIDSGARANTI

Vi har økt vår garanti fra 15 år til livstid på våre hjulsystem. Dette er for å gi deg som kunde en ekstra trygghet når du velger oss. Vi garanterer veldig god kvalitet.

MONTERING

Garderobemannen skreddersyr løsninger for deg, og vi kan tilby montering om det ønskes. Vi hjelper til med alt slik at det bare er å lene seg tilbake å nyte. Vi fikser alt.

Hva mener våre kunder?

Garderobemannen hjalp oss med å tegne garderoben som møtte alle våre behov og passet vårt budsjett. I tillegg ble alt levert og montert som avtalt. Vi fikk det akkurat som vi ville! Frontene var kjempefine og skapene var romslige med praktisk innredning.

Familien Stene

Vi fikk utrolig god hjelp av Garderobemannen til alt fra planlegging og utforming til montering. Alt ble akkurat som jeg ville! Vi har nå en stor garderobe der plass utnyttes maksimalt. Skyvedørene er helt perfekte, og det er herlig å kunne gjemme rotet bak dørene.

Sarah Nordby Humlekjerr

Vi trengte 4 ulike garderobeløsninger og fikk masse god hjelp av selgeren hos Garderobemannen. Vi forklarte hva vi ønsket oss, og hun kom med gode forslag og råd. Vi ble så fornøyde med resultatet! Vi fikk akkurat det vi ønsket oss og jeg fikk inn litt farger i interiøret.

Elisabeth og Rino