Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Smart oppbevaring

Vi har mye forskjellig å tilby i vårt innrednings sortement. Her et et utvalg av muligheter for å få bedre orden og oversikt i garderoben. Alt fra uttrekkbart speil til kurvdelere.

Innredning - uttrekkbart speil
Innredning - uttrekkbart speil

Uttrekkbart speil

Har du et lite rom og ingen mulighet for å plassere speil på veggen, har vi en smart løsning med uttrekk- og vridbart speil til å montere innvendig i garderoben. Dra speilet ut når du trenger det og skyv det inn mot sideveggen på innredningen når du er ferdig. Smart og plassbesparende!

Innredning - bukesholder

Bukseholder

Slutt med stabler av bukser som det ikke er mulig å holde styr på! Vi har denne smarte uttrekkbare bukseholderen som gjør at du lett får oversikt over buksene dine og den gjør det lett å få tak i dem. Stnegen kan også brukes til å henge skjerf eller andre ting på. Den leveres i bredder på 35, 45, 55 og 75 cm.

Innredning - slips- og belteuttrekk

Slips- og belteuttrekk

Slips- og belteuttrekket er praktisk for å oppbevare ting du kanskje bruker hver dag og trenger lett tilgjengelig. Den har også små knagger for praktisk oppheng av belter, slips, skjerf eller andre ting den måtte passe til.

Innredning - uttrekkbar skokurv
Innredning - uttrekkbar skokurv

Uttrekkbar skokurv

Har du mye sko og problemer med å holde oversikt over dem, er denne uttrekkbare skokurven nyttig å ha. Du kan få den i bredde 45, 55 og 75 cm. Du kan montere flere i høyden.

Innredning - skoholder

Skoholder

Vi har også løsninger for oppbevaring av sko hvor en kan feste skoholderen til bakveggen i garderoben. Skoholderen er justerbar i bredden mellom 43 og 83 cm, slik at den kan tilpasses ekstakt der den skal stå. Monter gjerne flere over hverandre!

Innredning - kurvdeler

Kurvdeler

Trenger du å dele opp trådkurven i soner for å få mere oversikt, har vi smarte kurvdelere til å montere i trådkurvene.

Innredning - filtmatte til trådkurv
Innredning - filtmatte til trådkurv

Filtmatte til trådkurv

Blir du irritert når ting faller gjennom hullene i trådkurven? Vi har matter til å legge i bunn av trådkurven, som gjør at du kan oppbevare selv små ting uten at de faller ut.