Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Skyvedørsfronter

SKYVEDØRSFRONTER – velg din stil blant et stort utvalg

Fronter er skyvedørene som dekker innredningen. Vi har et stort utvalg av fronter som gir deg så godt som ubegrensede muligheter. Med våre skyvedørsfronter står du fritt til velge en rekke mønster, farger og design slik at skyvedørsfronten blir akkurat slik du ønsker. Du kan kombinere så vel i vertikale som horisontale felt, dette for å skape det uttrykket som passer ditt hjem. Det er bare å slippe kreativiteten løs!

Vi deler uttrykket på frontene opp i de tre kategoriene tre, glass og speil og tilslutt design. Disse variantene kan brukes om hverandre i en og samme skyvedørsfront – mulighetene er mange og valget er ditt!

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

TRE

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap, stue

GLASS OG SPEIL

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

DESIGN

PROFILER – rammen til skyvedørene

Profiler er rammeverket til dine skyvedørsfronter og disse fåes i forskjellige varianter, farger og alle prisklasser. Du kan velge mellom Stompa, Classic, Vega, President og Venus, der Stompa er den rimeligste varianten.

Til profilene Vega, President og Venus kan du få demping som parkerer skyvedørsfrontene lydløst og kontrollert mot veggen. Skyvedørsfronten lukker seg av seg selv de siste cm, og hindrer at døren glir opp igjen etter lukking. Den moteres enkelt og kan ettermonteres hvis ønskelig.

Alle våre hjulsystem har livstidgaranti.
Våre beste skyvedører har også bunnhjul med avsporingssikring innebygget i bunnprofilen. Dermed holdes bunnhjulet alltid på skinnesporet.

DEKORMULIGHER – lag ditt eget uttrykk på skyvedørsfrontene

Dekormuligheter, garderobemannen, skyvedøere

Ønsker du å skape din egen personlige stil på garderoben, er det fullt mulig. Hos oss kan du være med å designe skyvedørsfronten, slik at du for eksempel kan matche den med flisene på gulvet eller en kul tapet. Du kan lage et ensartet uttrykk gjennom hele huset om du vil. Det er opp til deg!

LES MER HER