Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Skyvedørsgarderobe

skyvedører garderobemannen

MÅLTILPASSEDDE SKYVEDØRSGARDEROBER

Vi kan enkelt tilpasse din skyvedørsgarderobe så den passer perfekt i hjemmet ditt. En garderobe med skyvedører kan måltilpasses helt ned til siste centimeter og gir deg ekstra plass til praktisk oppbevaring. Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi et bredt spekter av skyvedører i slitesterkt kvalitetsmateriale. Vi har også livstidgaranti på våre hjulsystem.

Skyvedører er plassbesparende og gir rommet en unik flerbruksmulighet. I tillegg er det en elegant måte å skjule urolige elementer. Du kan enkelt å skape en ensartet linje gjennom hele huset dersom du ønsker det – med like skyvedører på kjøkkenet, i garderoben, arbeidsrommet eller barnerommet. Våre skyvedører passer perfekt både som romdeler, møbeldører og som skapfronter. 

Front, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

FRONT

Fronter er skyvedører som dekker innredningen. Vi har et stort utvalg av skyvedørsfronter som gir deg så godt som ubegrensede muligheter.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

PROFIL/RAMME

Profilen er rammen rundt selve skyvedøren og disse finnes i ulike varianter, farger og alle prisklasser.

Dekormuligheter, Skyvedører

SE DEKORMULIGHETENE

Du kan kombinere både vertikale og horisontale seksjoner for å skape et uttrykk som passer din stil.

innredning, garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

VELG INNREDNING

Du kan skreddersy din helt egen innredningsløsning med Mona Interior etter din stil og dine behov.

 


tegnetime, garderobemannen, skyvedører

GRATIS TEGNETIME I BUTIKK
Vi er her for å hjelpe deg. Den beste måten vi kan gjøre det på er at du besøker en av våre butikker. Her finner du flotte utstillinger av skyvedørsgarderober og innredninger. Vi tegner din garderobe i 3D, så du ser ferdig løsning med det samme. Ta med mål og gjerne ett bilde av stedet du trenger skyvedørsgarderobe, da finner vi riktig løsning for deg med det samme.

BESTILL TIME