Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Skyvedører

Skyvedører er plassbesparende og gir rommet en unik flerbruksmulighet. I tillegg er det en elegant måte å skjule urolige elementer. Det er også enkelt å skape en ensartet linje gjennom hele huset dersom du ønsker det – med like skyvedører på kjøkkenet, i garderoben, arbeidsrommet eller barnerommet. Våre skyvedører passer perfekt både som romdeler, møbeldører og som skapfronter.

Velg ditt eget uttrykk på skyvedørene!

HELE SKYVEDØRER

Skyvedørsfronten leveres med en hel frontplate.

DELTE SKYVEDØRER

Skyvedørsfronten leveres med oppdelte felt. Disse kan deles enten horisontalt eller vertikalt. Ellers er det ingen begrensninger. Sprossene leveres i breddene 22 mm og 34 mm.

SPROSSER

Sprosser er pålimte pyntelister som kan festes enten vertikalt eller horisontalt. Sprosser gir en illusjon av at skyvedørens front er delt opp uten at den er det fysisk. Sprosser kan brukes på hele dører og delte dører. Sprossene leveres i breddene 22 mm og 34 mm.

SIGNATURFELT

Signaturfelt er et vertikalet eller horisontalt felt på 15cm. Du kan ha ett slikt felt per dørfront.

ROSEFELT

Rosefelt er et vertikalt felt på 20cm. Dette feltet er plassert i ytterkant på dørfronten og kan være på høyre, venstre eller begge sider av fronten. Kan kombineres med alle våre andre platetyper og dekorvarianter..