Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Profiler

Profiler - rammen til skyvedørene

Profiler er rammeverket til dine skyvedørsfronter og disse fåes i forskjellige varianter, farger og alle prisklasser. Du kan velge mellom Stompa, Classic, Vega, President og Venus, der Stompa er den rimeligste varianten. Til profilene Vega, President og Venus kan du få demping som parkerer skyvedørsfrontene lydløst og kontrollert mot veggen. Skyvedørsfronten lukker seg av seg selv de siste cm, og hindrer at døren glir opp igjen etter lukking. Den moteres enkelt og kan ettermonteres hvis ønskelig.

Alle våre hjulsystem har livstidgaranti.
Våre beste skyvedører har også bunnhjul med avsporingssikring innebygget i bunnprofilen. Dermed holdes bunnhjulet alltid på skinnesporet.

Softclose/demping
Til profilene Vega, President og Venus kan du få demping som parkerer skyvedørsfrontene lydløst og kontrollert mot veggen. Skyvedørsfronten lukker seg av seg selv de siste cm, og hindrer at døren glir opp igjen etter lukking. Den moteres enkelt og kan ettermonteres hvis ønskelig.

Farger
Våre profiler leveres i ulike farger; bronse, sort, sølv og hvit. Se profilene under.

livstidsgaranti
President profil

PRESIDENT

President er en meget kraftig profil, og vår bestselger. Grepet for åpning/skyving består av et solid buet gripetak. Bunnskinnens innebygde gummilist får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. President har bunnhjul med posisjonsfjær innebygget i bunnprofilen.

• Bredde opptil 180 cm pr dør og høyde opptil 500 cm.
• Profilen kan leveres med demping

Venus profil

VENUS

Venus er vår kraftigste profil og er ypperlig som romdeler, da for- og bakside er identiske. Grepet for åpning/skyving består av et bredt solid avrundet gripetak. Bunnskinnens innebygde gummilist får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. Venus har bunnhjul med posisjonsfjær innebygget i bunnprofilen.

• Bredde opptil 180 cm pr dør og høyde opptil 500 cm.
• Profilen kan leveres med demping.

Vega profil

VEGA

Vega er en meget kraftig profil. Grepet for åpning/skyving består av en solid noe buet fals med rett avslutning mot dørfyllingen. Bunnskinnens innebygde gummilist får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. Vega har bunnhjul med posisjonsfjær innebygget i bunnprofilen.

• Bredde opptil 180 cm pr dør og høyde opptil 500 cm.
• Profilen kan leveres med demping.

Stompa profil

STOMPA

Stompa er en enkel smal profil og er vårt rimeligste alternativ. Grepet for åpning/skyving består av en enkel fals. Stompa har bunnhjul bakmontert på profilen.

• Bredde opptil 120 cm pr dør og høyde opptil 250 cm.

Classic profil

CLASSIC

Classic er en kraftig profil. Grepet for åpning/skyving består av en forhøyning på profilen. Classic har bunnhjul bakmontert på profilen.

• Bredde opptil 120 cm pr dør og høyde opptil 250 cm.

Mål: Skyvedørene med skinner bygger 90 mm når den er montert.