Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Innredning

Savner du mer plass i garderoben? Med våre smarte innredningsløsninger har du mulighet til å sette opp doble stenger så du kan henge klær i to høyder. Vil du ha bedre lys i garderoben din? Eller hva med en ny og praktisk måte å få mer plass til skoene dine? Et uttrekkbart og justerbart speil kan skape mange nye muligheter! La oss vise deg våre praktiske løsninger som gjør livet enklere for deg.

Innredningspakker til fast lavpris

Innredningsløsninger

• Du kan velge mellom to forskjellige farger på våre innredninger – hvit og eik natur.

• Vår innedning kan leveres med sokkel, bunnplate og hylle øverst i modulen (uten en topphylle som går fra vegg til vegg). Du har også mulighet til å velge dette bort. Med sokkel og bunnplate i innredningsløsningen vil inntrykket være litt mer eksklusivt når en åpner skyvedørsfronten..

• Våre innredninger har standard dybde på 40 cm  og 50,6 cm. Alle har en høyde på 205 cm opp til underkant av topphyllen.

• Våre innredningsmoduler leveres i breddene 35, 45, 55 og 75 cm.

Garderobemannen, skuff, garderobe

SKUFF MED OG UTEN BUE

Du kan få skuffer med og uten bue i toppen. Skuffefront uten bue i topp må ha påmontert håndtak.
Skuff med bue leveres kun i hvit mens skuff med håndtak leveres i hvit og eik natur.
Alle våre skuffer har demping.

Innredning - skuff med vindu

SKUFF MED VINDU

Ønsker du et mer eksklusivt uttrykk på skuffefrontene har du mulighet for det. Dette er spesielt fint i en walk in løsning. Vinduet i skuffen kan leveres med alle fyllinger fra vårt standardutvalg. Hva med å hente opp dekoren som er på skyvedørsfronten i skuffefronten?

Innredning - trådkurver

TRÅDKURVER

Vi har to forskjellig varianter av trådkurvløsninger, en rollerkurvløsning (hjul) og en kurvstativløsning.

– Rollerkurvene kan leveres i bredde 35, 45, 55 og 75 cm.
– Kurvstativene leveres kun som komplette innredningpakker der vi har tre standardutvalg.

Innredning - garderobestenger

GARDEROBESTENGER

Med våre smarte innredningsløsninger har du muligheten til dobbeltheng slik at du kan henge klær i to høyder.  Våre garderobestenger er laget i aluminium og leveres på standard mål i to lengder – 205 cm og 300 cm. Stengene må tilpasses ved motering.

Innredning - led garderobestenger

LED GARDEROBEBELYSNING

Vår oppladbare LED garderobebelysning med bevegelsessensor er perfekt å montere inni garderoben. Med integrert garderobebelysning får du hjelp til å se og lett få tak i det du trenger. Åpne døren, så lyser den!

Smart oppbevaring

Vi har mye forskjellig å tilby i vårt innrednings sortement. Her et et utvalg av muligheter for å få bedre orden og oversikt i garderoben. Alt fra uttrekkbart speil til kurvdelere.

Innredning - uttrekkbart speil

Uttrekkbart speil

Har du et lite rom og ingen mulighet for å plassere speil på veggen, har vi en smart løsning med uttrekk- og vridbart speil til å montere innvendig i garderoben. Dra speilet ut når du trenger det og skyv det inn mot sideveggen på innredningen når du er ferdig. Smart og plassbesparende!

Innredning - bukesholder

Bukseholder

Slutt med stabler av bukser som det ikke er mulig å holde styr på! Vi har denne smarte uttrekkbare bukseholderen som gjør at du lett får oversikt over buksene dine og den gjør det lett å få tak i dem. Stengene kan også brukes til å henge skjerf eller andre ting på. Den leveres i bredder på 35, 45, 55 og 75 cm.

Innredning - slips- og belteuttrekk

Slips- og belteuttrekk

Slips- og belteuttrekket er praktisk for å oppbevare ting du kanskje bruker hver dag og trenger lett tilgjengelig. Den har også små knagger for praktisk oppheng av belter, slips, skjerf eller andre ting den måtte passe til.

Innredning - uttrekkbar skokurv

Uttrekkbar skokurv

Har du mye sko og problemer med å holde oversikt over dem, er denne uttrekkbare skokurven nyttig å ha. Du kan få den i bredde 45, 55 og 75 cm og er kun tilgjengelig i dybde 50,6 cm. Du kan montere flere i høyden.

Innredning - skoholder

Skoholder

Vi har også løsninger for oppbevaring av sko hvor en kan feste skoholderen til bakveggen i garderoben. Skoholderen er justerbar i bredden mellom 43 og 83 cm, slik at den kan tilpasses ekstakt der den skal stå. Monter gjerne flere over hverandre!

Innredning - uttrekkbar skoholder for høye hæler

Uttrekkbar skoholder for høye hæler

Dine høye hæler fortjener å bli stelt med på beste måte. Plasser dem i en uttrekkbar skoholder, så får du god oversikt og skoene den beste mulige oppbevaring. Du kan få denne  i bredde 45 og 55 cm og er kun tilgjengelig i dybde 50 cm. Du kan montere flere i høyden.

Innredning - filtmatte til trådkurv

Filtmatte til trådkurv

Blir du irritert når ting faller gjennom hullene i trådkurven? Vi har matter til å legge i bunn av trådkurven, som gjør at du kan oppbevare selv små ting uten at de faller ut.

Innredning - kurvdeler

Kurvdeler

Trenger du å dele opp trådkurven i soner for å få mere oversikt, har vi smarte kurvdelere til å montere i trådkurvene.

Innredning - kroker til garderobestenger

Kroker til garderobestang

Monter kroker på garderobestengene –  ideelt til sekker og jakker. Krokene er laget i aluminium og monteres direkte på garderobestangen.

Innredning - veskeholder

Veskeholder

Veskeholder er fin å ha for eksempel i garderoben i gangen, så slipper du å kaste bruksvesken ned på gulvet.