Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Dekormuligheter

dekormuligheter

Skap ditt eget personlige uttrykk med våre dekormuligheter

Ønsker du å skape din egen personlige stil på garderoben, er det fullt mulig. Hos oss kan du være med på å designe skyvedørsfronten, slik at du for eksempel kan matche den med flisene på gulvet eller en kul tapet. Velger du skuff med vindu, kan vinduet i skuffen leveres med ulik dekor. Hva med å lage en skuff med speil?

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

HELE SKYVEDØRER

Skyvedørsfronten leveres med en hel frontplate.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

DELTE SKYVEDØRER

Skyvedørsfronten leveres med oppdelte felt. Disse kan deles enten horisontalt eller vertikalt. Ellers er det ingen begrensninger. Sprossene mellom de oppdelte feltene leveres i breddene 22 mm og 34 mm.

SPROSSER

Sprosser er pålimte pyntelister som kan festes enten vertikalt eller horisontalt. Sprosser gir en illusjon av at skyvedørens front er delt opp uten at den er det fysisk. Sprosser kan brukes på hele dører og delte dører. Sprossene leveres i breddene 22 mm og 34 mm.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

SIGNATURFELT

Signaturfelt er et vertikalet eller horisontalt felt på 15cm. Du kan ha ett slikt felt per dørfront.

Garderobe, garderobemannen, rosefelt

ROSEFELT

Rosefelt er et vertikalt felt på 20cm. Dette feltet er plassert i ytterkant på dørfronten og kan være på høyre, venstre eller begge sider av fronten. Kan kombineres med alle våre andre platetyper og dekorvarianter..