FAST LAVPRIS

Garderobe-Mannen har til en hver tid et fast sortement av skyvedørsfronter til fast lavpris. Vi kan tilby både cm-tilbud og standarddører til meget gunstige priser.


CM-PRISER

CM-pris er et lavpristilbud vi har hele året. CM-prisen gjelder skyvedørsfronter med Stompa profil og kan bestilles med tre forskjellige dekorvarianter; hvit plate, klart speil og hvitt glass. Tilbudet gjelder i bredden og du velger fritt høyde opp til 250 cm. Dørene fordeles med lik bredde. 

STANDARDDØRER

Vi har stort utvalg av standarddører. Disse skyvedørene er ferdig produsert i breddene 60 og 90 cm og tilpasset lysmål høyde på 237 cm. De passer enkelt inn hvis du har tilsvarende takhøyde eller kan tilpasses ved bruk av en takforing. For at du som kunde skal få den beste opplevelsen er alle Standarddører produsert med President profil. Det er mulig å montere soft-close og pålimte sprosser.

EVA SKYVEDØRER

Dette er en komplett skyvedørsfront som passer alle lommebøker. Vi garanterer at dette er markedets billigste skyvedørsfront i god kvalitet. Den leveres med aluminiumsbeslag, gulvgående kulelager og ferdig produsert etter dine egne mål.

Tilbudet gjelder hvite Eva skyvedørsfronter med hvit profil og kan også bestilles med klart speil mot et tillegg. Prisen gjelder i bredden og du velger fritt høyde opp til 250 cm. Dørene fordeles med lik bredde over to dører.

Nyhetsbrev

Abonner på Garderobe-Mannens nyhetsbrev – bli inspirert av produkter og kampanjer